Hays en Manchester City verlengen partnerschap tot 2023

Hays, wereldleider in rekrutering van gekwalificeerde, professionele en getalenteerde personen, heeft de vernieuwing van het wereldwijde partnerschap met Manchester City Football Club aangekondigd.

Hays werd in 2013 de officiële rekruteringspartner van Manchester City en verlengde de samenwerking voor het eerst in 2016. In de afgelopen zes jaar heeft Hays de relatie met de City Football Group verder uitgebreid; Hays werd de officiële rekruteringspartner van New York City FC in 2015 en van Manchester City Women in 2017. Recentelijk zijn ze ook in zee gegaan met Yokohama F. Marinos, de Japanse kant.

Als marktleider die elke dag met duizenden werkzoekenden en werkgevers werkt, was Hays de perfecte kandidaat om een winnend team samen te stellen voor de Club. Verder heeft Hays de juridische, financiële, HR-, commerciële, marketing- en communicatiejobs van City ingevuld vanuit de Hays-kantoren in Manchester, Londen, New York en Singapore.

Tijdens de nauwe samenwerking met Manchester City, heeft Hays de overeenkomsten tussen de werk- en topsportwereld bij de mannen- en vrouwenteams verkend. Deze samenwerking vormde een goede basis voor het partnerschap, met een sterke focus op leiderschap, ontwikkeling, scouting en de ingrediënten die nodig zijn voor het creëren van een hoog presterend team.

In januari lanceerde Hays een reeks video's in het kader van de "Match Your Ambition-campagne”, met daarin Manchester City-speler Kevin De Bruyne, Bernardo Silva, Kyle Walker, Keira Walsh, Nikita Parris en Jen Beattie. De interviews waren gericht op het ontdekken van de persoonlijke eigenschappen en vaardigheden die nodig zijn om een topvoetballer te worden. De vele inspirerende verhalen en berichten van Manchester City-spelers waren dan weer bedoeld om professionals aan te moedigen voor de verdere ontwikkeling van hun carrière.

Hays zal de komende vier jaar nauw met City samenwerken om nieuwe digitale en sociale content te ontwikkelen, en zal de partnerschappen blijven betrekken en benutten om een wereldwijd publiek te bereiken. De nieuwe naamgevingsrechten zullen de vernieuwingen blijven stimuleren, wat van Hays een officiële Tour Sponsor zal maken voor de overzeese tours van de Club en de Hays-personeelsleden de kans zal bieden om wereldwijd toegang te krijgen tot nieuwe en boeiende ervaringen.

Sholto Douglas-Home, Hays Chief Marketing Officer:

"We kijken ernaar uit om de officiële rekruteringspartner van het Manchester City-mannenteam voor een derde termijn en het vrouwenteam voor een tweede termijn te zijn. We zijn in 2013 een partnerschap aangegaan, gebaseerd op de wederzijdse ambitie om bekwame, deskundige professionals aan te trekken voor een hoog presterend team.”

"Hays heeft sindsdien steeds een belangrijke rol gespeeld bij het vinden van waardevolle personeelsleden voor de City Football Group om toekomstig succes te verzekeren. We hebben ook de overeenkomsten tussen de werk- en topsportwereld onderzocht, waarbij we op zoek gingen naar een manier om de nodige dynamiek toe te passen op de alledaagse carrière van de topsporters.”

 "We zijn ook trots op onze samenwerking met andere teams van de City Football Group, waaronder New York City FC en Yokohama F. Marinos. Het is leuk om te zien hoe de twee organisaties naar elkaar toegegroeid tijdens deze periode. We proberen ook steeds op een innovatieve en ambitieuze manier onze samenwerking naar een nog hoger niveau te tillen.”

Damian Willoughby, ondervoorzitter van het City Football Group-partnerschap:

"Het recept voor een succesvol voetbalteam, is de juiste mensen in de juiste positie  van de spelers op het veld tot professionele personeelsleden die de werking van de club ondersteunen. Gedurende ons partnerschap is Hays van fundamenteel belang geweest bij het vinden van de juiste mensen om onze organisatie te helpen groeien en de prestaties van onze teams te ondersteunen.” 

"Onze samenwerking met Hays wordt steeds sterker en we zijn blij dat we ook ons vrouwenteam en de andere clubs van de Group hebben kunnen integreren. We verheugen ons erop onze relatie nog verder uit te breiden in het nieuwe hoofdstuk, dat tien jaar van ons boeiend partnerschap zal markeren.”

___________

Over City Football Group

City Football Group (CFG) is de eigenaar van een aantal voetbalgerelateerde bedrijven met wereldwijde relevantie. Het gaat hierbij om vooraanstaande professionele voetbalclubs, academies, technische ondersteuning en marketingbedrijven. De CFG heeft een meerderheidsbelang in onder meer de Premier League Manchester City FC, Melbourne City FC van de A-League en MLS Franchise New York City FC. 

Andere clubinvesteringen van CFG omvatten Yokohama F. Marinos van de J-League, Club Atlético Torque in de Primera Division van de Uruguayaanse competitie, FC Girona van La Liga en de meest recente toevoeging aan de City Football Group, Sichuan Jiuniu FC van China League Two. Het gemeenschappelijke doel van alle clubs is om de best mogelijke ervaring en een ongeëvenaarde kans voor fans en gemeenschappen te bieden om deel te nemen aan en te profiteren van voetbal op zowel lokaal als globaal niveau. De ondersteuningsbedrijven van de Group - Global Football and City Football Marketing - werken vanuit kantoren over de hele wereld ter ondersteuning van de clubs, geassocieerde organisaties en klantenorganisaties van de Group. Global Football deelt intellectuele-eigendomsrechten omtrent voetbal en kennis om mensen aan te werven, te ontwikkelen, te trainen en te winnen. City Football Marketing creëert media-, marketing- en fan engagement eigendommen om de commerciële ontwikkeling van clubs en hun partners te ondersteunen.

De City Football Group is voor het grootste deel in handen van Abu Dhabi United Group (ADUG). ADUG is een investerings- en ontwikkelingsbedrijf in particulier bezit van Zijne Hoogheid Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan.

In december 2015 verkocht ADUG een aandeel van 13% aan een door China Media Capital geleid partnerschap, waardoor een ongekend platform werd gecreëerd voor de groei van CFG-clubs en bedrijven in China en daarbuiten. Het hoofdkantoor van de City Football Group is gevestigd in Manchester en het heeft kantoren in Abu Dhabi, Girona, Londen, New York, Melbourne, Montevideo, Shanghai, Shenzhen, Singapore en Tokyo.

Contacteer ons
Magali Dierckx PR Consultant, youEngine
Magali Dierckx PR Consultant, youEngine
Over Hays Belgium

Hays plc (de "Group") is wereldwijd expert in het rekruteren van gekwalificeerd, professioneel en getalenteerd personeel en viert dit jaar zijn 50ste verjaardag. De Hays Group is marktleider in UK en Asia Pacific en heeft een sterke marktpositie in Continentaal Europa en Latijns-Amerika. Hays rekruteert in de publieke en private sector professionals op tijdelijke of permanente basis, of via contracting. Op 31 december 2019 telde de Hays Group 11,600 werknemers die werkten vanuit 266 kantoren in 33 landen binnen 20 specialismen. Op 30 juni 2019:

- rapporteerde de Groep een nettovergoeding van £ 1.129,7 miljard en een bedrijfswinst (bijzondere posten) van £ 248,8 miljoen;

- de Groep plaatste ongeveer 81.000 kandidaten in vaste banen en ongeveer 254.000 mensen in tijdelijke banen;

- 18% van de nettoprovisie van de Groep werd gegenereerd in Australië en Nieuw-Zeeland, 27% in Duitsland, 23% in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en 32% in de rest van de wereld (RoW);

- de activiteiten op het gebied van tijdelijke plaatsing vertegenwoordigden 57% van de nettolonen en de activiteiten op het gebied van permanente plaatsing vertegenwoordigden 43% van de nettolonen;

- Hays is actief in de volgende landen: Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, China, Colombia, Chili, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, India, Ierland, Italië, Japan, Luxemburg, Maleisië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Singapore, Spanje, Zweden, Zwitserland, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Media galerij